toeschouwers

Muziek en amusement

Voor de supporters, buurtbewoners en andere bezoekers is er rondom de Lavans Halve van Helmond muziek en amusement om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. Met een flinke dosis Brabantse gezelligeheid kunnen zowel sporters als supporters genieten van de sfeer. Zo maken we van deze dag een feestje voor iedereen!

In de Veste, tegenover de basisschool (OBS) aan de Plaetse, staat een podium waar muziekbands tussen 12.00 uur en 16.30 uur optredens verzorgen. Ook is er gelegenheid om iets te drinken en te eten. De perfecte plek voor toeschouwers om de sporters aan te moedigen en tegelijkertijd te genieten van een hapje, drankje en feestelijke muziek! Of om na je sportieve prestatie nog even te blijven hangen. Ook onderweg wordt er gezorgd voor muzikale ondersteuning voor onze sporters.

Tijdsschema Muziek
12:00-13:30 Mierle Tonnekes: station – lopend
13:00-16:00 DJ Kever: hoek de Voort – Biezenlaan
13:00-16:00 Brandeleros: rotonde Brandevoortse Dreef
13:00-16:30 Brandtastic: podium
13:00-16:30 Band zonder Henk…: podium

Mierle Tonnekes gaan de lopers en supporters verwelkomen die met de trein arriveren, èn zij staan ook nog bij het station als de lopers van de Halve Marathon, 5 en 10 km passeren. Vervolgens zullen zij spelend door Brandevoort lopen.

 

Kidsfestival

Ook op het HAC terrein wordt voor muziek gezorgd. Bij de Kidsrun op Sportpark Molenven in Stiphout kun je genieten van een hapje, drankje en vertier bij het Kidsfestival. Met een springkussen, atletiekworkshops, oud-Hollandse spelletjes, muziekworkshop en een DJ kunnen de kids zich helemaal uitleven. Het Kidsfestival is voor alle kinderen, dus ook als je niet meedoet met de Kidsrun.