kidsrun

Kidsrun op Sportpark Molenven

Hardlopen is gaaf! Kinderen zijn dan ook vaak dol op rennen. Speciaal voor deze kids organiseren wij tijdens de Halve van Helmond een Kidsrun.

De Kidsrun is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Meedoen, sportief bezig zijn en plezier hebben staan centraal. Alle kinderen ontvangen een medaille.

Dus, trek je sportschoenen aan en kom naar Sportpark Molenven in Stiphout. En neem je broer, zus, vriendjes, neefjes en nichtjes mee! Online inschrijven kan vanaf 1 november 2023. Na-inschrijven kan op de dag zelf op het evenemententerrein.

Op Sportpark Molenven is er die dag het super leuke Kidsfestival, ook voor kinderen die niet meedoen aan de Kidsrun! Met vette muziek, springkussens, spelletjes, zeskamp en speurtocht wordt het echt gezellig op 14 april. Speciaal voor het Kidsfestival is er een muziek workshop met mr. pBone waarbij je onderdeel wordt van een orkest en de hardlopers over de finish blaast!

Afhalen startnummers

De startnummers voor de Kidsrun kunnen zaterdag 13 april tussen 13.00 uur en 17.00 uur afgehaald worden bij onze sponsor, wijkhuis ’t BrandPunt, Biezenlaan 29, Helmond (Brandevoort) of op zondag 14 april vanaf 10.00 op Sportpark Molenven (Stiphout). Na-inschrijving voor de Kidsrun kan ook op Sportpark Molenven op de dag zelf.

Tijdschema Kidsrun

Om 11.15 uur beginnen we met een super leuke warming-up voor alle deelnemers aan de Kidsrun! Als de spieren warm zijn, dan gaan we van start volgens onderstaand schema:

tijd leeftijd afstand
11.30 uur 5-6 jaar 200 meter
11.40 uur 7-8 jaar 400 meter
11.50 uur 9-10 jaar 800 meter
12.05 uur 11-12 jaar 1200 meter
aansluitend alle leeftijden prijsuitreiking

Medailles en prijzen

Elke deelnemer ontvangt een mooie medaille na afloop van de wedstrijd. Sponsor KidsPlaza zorgt voor super leuke prijzen!

Uitslagen 2024

De uitslagen van de top 3 van de verschillende categorien van de Kidsrun zijn hier te vinden.