HARDLOPEN

verschillende afstanden, voor iedereen!

Op 14 april 2024 vindt het gezelligste hardloop- en wandel evenement weer plaats! Zien we jou ook aan de start van de Lavans Halve van Helmond? Schrijf je nu in!

halve marathon

Doe mee en verbeter je persoonlijke record in Helmond! De halve marathon is door de Atletiekunie gemeten en gecertificeerd als officieel wedstrijdparcours.

10km

Is de halve marathon (nog) niet voor jou weggelegd? Dan is de 10 kilometer wellicht iets voor jou. We hebben een aantrekkelijk parcours voor zowel wedstrijdlopers als recreatieve lopers.

5km

Ook voor de 5 km hebben we een uitdagende ronde rondom Helmond Brandevoort! Net als bij de andere afstanden, is de start en finish in het winkelcentrum van Brandevoort.

Bedrijvenloop

Doe met jouw team of organisatie mee aan de Bedrijvenloop van de Lavans Halve van Helmond. Je kunt als bedrijf één of meerdere teams aanmelden voor de halve marathon.

Kidsrun

De Kidsrun vindt plaats op Sportpark Molenven. Lekker meedoen en sportief bezig zijn. Kinderen zijn vaak dol op rennen, maar wie is de snelste?! Bij de Kidsrun krijgt iedereen een medaille!