Interview met Wilms Hypotheken – Hoofdsponsor halve marathon

Wilms Hypotheken liet er geen gras over groeien, zodra het nieuws van de Halve van Helmond bekend werd gemaakt, trokken zij als eerste organisatie aan de bel om de Halve van Helmond te sponsoren!

Voor de komende 3 jaar is Wilms Hypotheken hoofdsponsor van de Halve van Helmond. Daar zijn wij, én Wilms Hypotheken zelf, erg trots op. Een goede reden om dit bedrijf beter te leren kennen.

Lees hieronder het interview met Jurgen Wilms, eigenaar van Wilms Hypotheken.

Kun je in het kort uitleggen wat voor bedrijf jullie zijn?
Wilms Hypotheken is een onafhankelijk hypotheekkantoor met vestigingen in Helmond, Eindhoven en Oss. Wij staan voor:
– duidelijkheid en transparantie
– persoonlijk contact: direct uw adviseur aan de lijn
– rust, duidelijkheid, betrouwbaarheid en oprechtheid
Wij werken samen met nagenoeg alle banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij helpen u bij het maken van verstandige keuzes op het gebied van uw hypotheek, investeren, verzekeringen en staan altijd voor u klaar. Of het gaat over wat uw maximale hypotheek is, u een huis gaat kopen of u een hypotheek bij uw BV heeft afgesloten. Voor ons bestaan lastige trajecten niet, uitdagende wel. U kunt bij ons altijd terecht voor een objectief advies.

Wat is jullie motivatie om ons evenement te sponsoren?
Het is een prachtig evenement wat hardlopen in Helmond verder op de kaart zal zetten en dat is voor ons de reden om te sponsoren! Ik ben zelf fanatiek hardloper en hierdoor ook betrokken bij het evenement als loper.

Deelnemers van de Halve van Helmond hebben ieder hun eigen doel waar ze voor gaan strijden om het te halen. Wat is het doel van uw bedrijf?
Wij hebben als bedrijf maar 1 doel voor ogen, een tevreden relatie! We zetten ons elke dag in om de relaties te helpen met de vraagstukken waarbij we verder meedenken dan waar ze zelf aan hebben kunnen denken. Inlevingsvermogen en expertise combineren wij hierbij, elke dag weer.

Bij de HvH staat trots zijn op je prestatie, op elkaar en op Helmond voorop. Waar zijn jullie als bedrijf trots op?
Wij zijn trots op onze ambassadeurs, onze relaties die ons aanbevelen bij vrienden en familie.

Als HvH willen we zorgen voor verbinding door samen te sporten, ieder op zijn eigen niveau. Hoe zorgt u binnen uw bedrijf voor verbinding?  
Verbinding creëren wij door altijd samen in contact te blijven tijdens het werk maar ook daarbuiten. Wat speelt er bij iedereen en waar kunnnen we elkaar mee helpen.

Bij de HvH is duurzaamheid een belangrijk thema, wandelen en hardlopen zijn natuurlijk duurzame activiteiten. Daarnaast besteden we in de organisatie ook aandacht aan duurzaamheid. Wat voor rol heeft duurzaamheid in uw bedrijf?
Duurzaamheid in onze advisering heeft een hoofdrol. Kopen mensen een nieuwe woning of gaan ze verbouwen dan nemen we verduurzamen standaard mee. Ook financieringsmogelijkheden en subsidies hebben hierin een grote rol.

Met de HvH willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. Heeft u initiatieven om uw personeel in beweging te krijgen?
Onze mensen zijn allemaal ook actief in het beoefenen van een sport. Zo heeft Robin een actieve kickboksachtergrond en lopen Cor en ik zelf ook hard op recreatief niveau.

Doen jullie mee met de bedrijvenloop en zo ja, wat doen jullie als voorbereiding?
Wij doen dit jaar met een team aan de bedrijvenloop mee en zijn druk bezig met de training.

Graag een korte en krachtige aanmoediging voor alle deelnemers van de HvH.
Wij wensen alle deelnemers een super dag toe tijdens de Halve van Helmond. Stel jezelf een doel en luister naar de professionals die je kunnen begeleiden om dit doel te behalen. Ga ervoor en geloof in jezelf en het allerbelangrijkste geniet van de natuur en de mensen om je heen.