Interview met TopPodotherapie Helmond-Mierlo – Hoofdsponsor wandeltocht

TopPodotherapie Helmond-Mierlo was meteen super enthousiast over het evenement Halve van Helmond. Het evenement sluit zo goed aan bij het bedrijf dat zij direct hoofdsponsor van de wandeltocht zijn geworden.

Lees hieronder het interview met Ashley van de Waterbeemd van TopPodotherapie Helmond-Mierlo

Kun je in het kort uitleggen wat voor bedrijf jullie zijn?

Wij zijn TopPodotherapie Helmond-Mierlo en leveren podotherapeutische zorg. Bij ons kun je terecht voor voet- en beweegproblemen. Samen met de patiënt gaan we op zoek naar een oplossing voor de klachten. De patiënt staat daarbij centraal. We hebben verschillende specialisaties in huis op het gebied van kinderen, sport, diabetes, wondzorg en het behandelen van ingegroeide nagels. Bovendien werken we kleinschalig, wijkgericht en gaan we, indien medisch noodzakelijk, naar de patiënten toe door huisbezoeken.

Wij vinden het super dat jullie de HvH sponsoren. Wat is jullie motivatie om ons evenement te sponsoren?

Het evenement de Halve van Helmond past helemaal bij ons bedrijf. Wij zien dagelijks dat lopen en bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij worden blij als deelnemers allemaal lekker kunnen bewegen. Deelnemers kunnen bij ons ook terecht indien zij voet- of beweegproblemen hebben in de voorbereiding naar het evenement.

Deelnemers van de Halve van Helmond hebben ieder hun eigen doel waar ze voor gaan strijden. Wat is het doel van uw bedrijf?

Het motto van ons bedrijf is: ‘dat loopt beter’, dat is precies ons doel, zorgen dat patiënten zorgeloos kunnen bewegen. Daar zet ons hele team zich elke dag voor in.

Bij de HvH staat trots zijn op je prestatie, op elkaar en op Helmond voorop. Waar zijn jullie als bedrijf trots op?

Wij zijn trots dat wij als team de klachten van de patiënten kunnen verhelpen. Wij zijn continu bezig met innovatie door het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en scholing. Alles om optimale zorg voor de patiënt te bieden..

Als HvH willen we zorgen voor verbinding door samen te sporten, ieder op zijn eigen niveau: jong- oud, wedstrijdloper – recreatief, individueel of met een bedrijf/organisatie. Hoe zorgt u binnen uw bedrijf voor verbinding?

Dat doen we door wijkgericht te werken dicht bij de mensen. Daarnaast werken we nauw samen met andere disciplines in gezondheidscentra.  

Bij de HvH is duurzaamheid een belangrijk thema, wandelen en hardlopen zijn natuurlijk duurzame activiteiten. Daarnaast besteden we in de organisatie ook veel aandacht aan duurzaamheid. Wat voor rol heeft duurzaamheid in uw bedrijf?

Innovatie vinden wij belangrijk. We spelen in op de nieuwste ontwikkelingen op podotherapie gebied. Op dit moment lopen er onderzoeken om het afval van zooltjes te hergebruiken. Ook het 3D printen van zooltjes is in opkomst.

Graag een korte en krachtige aanmoediging voor alle deelnemers van de HvH.

Zorgeloos bewegen met heel veel plezier, dat wensen wij alle deelnemers toe.