Interview met hoofdsponsor Rooijakkers Party & Events

Rooyakkers heeft ook een goede reden om de Lavans Halve van Helmond te sponsoren. Zij vinden het erg belangrijk dat sport en ontspanning in evenwicht zijn met het werkende leven.

Rooyakkers heeft ook een goede reden om de Lavans Halve van Helmond te sponsoren. Zij vinden het erg belangrijk dat sport en ontspanning in evenwicht zijn met het werkende leven. Zij hebben altijd de Samenloop voor Hoop gefaciliteerd. Niet alleen omdat daar een goed doel aan zit, maar ook omdat sport mensen verbindt. Dit zetten zij ook door in o.a. de Lavans Halve van Helmond en andere sportieve evenementen.

Lees hieronder het interview met Jeroen Delissen, Manager Operations bij Rooijakkers Party & Events

Kun je in het kort uitleggen wat voor bedrijf jullie zijn?
Wij zorgen bij alle soorten en maten feesten en partijen voor tenten, vloeren, bars, koeling, servies, glaswerk, personeel etc etc.. Van het tuinfeestje om de hoek tot de grootste festivals als WiSH outdoor en Peteyfest. Van examenfeest tot bruiloft en van communie tot bouwvak-barbecue, wij hebben alles in (eigen) huis om er een geslaagd evenement van te maken. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we de juiste kennis en ervaring in huis hebben.

Wij vinden het super dat jullie de HvH sponsoren. Wat is jullie motovatie om ons evenement te sponsoren?
Wij vinden het heel belangrijk om sport in een goed daglicht te zetten. Sport maakt gezond, en gezonde mensen zijn blije mensen.

Deelnemers van de Halve van Helmond hebben ieder hun eigen doel waar ze voor gaan strijden om het te halen. Wat is het doel van uw bedrijf?
Wij willen aan heel Helmond en wijde omgeving laten zien dat wij er, zelfs na de Corona crisis, nog steeds staan. Meer nog: wij zijn er beter en sterker uitgekomen. Klaar voor méér! Daarbij willen wij met onze bijdrage er voor zorgen dat de deelnemers gebruik kunnen maken van goede en degelijke materialen.

Bij de HvH staat trots zijn op je prestatie, op elkaar en op Helmond voorop. Waar zijn jullie als bedrijf trots op?
Wij zijn het meest trost op onze medewerkers. Tijdens de laatste 1,5 jaar dat we nu stil staan, hebben zij keihard (en met veel positiviteit) doorgewerkt om te zorgen dat we sterker uit de crisis kwamen. Wij denken dat er weinig bedrijven zijn waar de saamhorigheid en doelbewustheid zo groot zijn als bij ons.

Als HvH willen we zorgen voor verbinding door samen te sporten, ieder op zijn eigen niveau: jong- oud, wedstrijdloper – recreatief, individueel of met een bedrijf/organisatie. Hoe zorgt u binnen uw bedrijf voor verbinding?
Bij ons stopt een klus niet bij het afbreken. Wij werken aan langdurige relaties. Dit doen we door eerlijke prijzen te communiceren en nét dat stapje harder te zetten om de klant tevreden te maken. Daarnaast vinden wij de aftersales erg belangrijk en horen wij graag wat we beter kunnen doen.

Bij de HvH is duurzaamheid een belangrijk thema, wandelen en hardlopen zijn natuurlijk duurzame activiteiten. Daarnaast besteden we in de organisatie ook veel aandacht aan duurzaamheid. Wat voor rol heeft duurzaamheid in uw bedrijf?
Duurzaamheid is bij ons erg belangrijk. Wij denken aan de wereld die we achter laten voor de mensen die na ons komen. Wij hebben recent ons wagenpark vernieuwd voor zuinigere auto’s, gebruiken alleen maar LED verlichting en scheiden al ons afval.

Met de HvH willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen, Heeft u initiatieven om uw personeel in beweging te krijgen?
Ons vast personeel heeft de beschikking over een E-Bike van ‘de zaak’. Hierdoor kunnen zij dagelijks de auto laten staan en met de fiets naar het werk komen. Zij zijn hier zeer tevreden over. Tevens verzorgen wij een sportschool abonnement voor de medewerkers die dat wensen. Daarnaast hebben onze mensen ook een flink fysieke baan, dus beweging is er genoeg 😊

Doen jullie mee met de bedrijvenloop en zo ja, wat doen jullie als voorbereiding?
Nee helaas niet, door het einde van de Corona Crisis is er voor ons (gelukkig) nu erg veel werk en is het even alle hens aan dek.

Als laatste vraag: Graag een korte en krachtige aanmoediging voor alle deelnemers van de HvH.
Ga ervoor en geef niet op! Ook al heb je nog een lange weg te gaan, elke meter is er weer één!