BEREIKBAARHEID

Hardlooponderdelen en Uniekloop: De start en finish zijn beiden op de Plaetse in de wijk de Veste in Brandevoort, Helmond (behalve de start van de 10 km, deze is op de Broederwal langs het spoor). Starttijden zijn afhankelijk van de afstand die je loopt.

Kidsrun: De Kidsrun vindt plaats op Sportpark Molenven bij de Helmondse Atletiek Club (H.A.C.) in Stiphout, Helmond. Vanuit Brandevoort kunt u via de Dorpsstraat HAC bereiken.

Wandelloop: De start en finish van de wandelloop zijn ook op Sportpark Molenven.

Afhalen startnummers

De startnummers voor alle onderdelen kunnen zaterdag 13 april tussen 13.00 uur en 17.00 uur afgehaald worden bij onze sponsor, wijkhuis ’t BrandPunt, Biezenlaan 29, Helmond (Brandevoort). Op zondag 14 april vanaf 11.00 kunnen de startnummers voor de hardloop onderdelen hier ook opgehaald worden.

Wandelaars kunnen hun route informatie ophalen op Sportpark Molenven (HAC) in Stiphout vanaf zondag 8.30 uur en startnummers voor de Kidsrun kunnen hier vanaf 10.00 uur worden opgehaald.

Garderobe en kleedkamers

In wijkhuis ’t BrandPunt is een bewaakte garderobe beschikbaar. Hier zijn ook kleedkamers en douches voor de hardlopers.

Openbaar vervoer en parkeren Helmond brandevoort

Omdat de locatie waar je terecht kunt voor ophalen startbewijzen, na-inschrijving en veilig opbergen van je persoonlijke eigendommen op slechts 300 m vanaf station Helmond Brandevoort ligt, willen we alle deelnemers alsook publiek verzoeken om met de fiets of met de trein te komen. Station Brandevoort ligt op rechts 7 treinminuten van Eindhoven en biedt een grote fietsenstalling. Wanneer we met de fiets of trein komen, kunnen we allemaal een bijdrage leveren aan de duurzame ambitie van de Halve van Helmond.

Mocht je desondanks met de auto willen komen, dan adviseren we om je auto buiten het parcours in de wijk Brandevoort te parkeren, waarbij we samen de overlast voor bewoners proberen te beperken. Onderstaande plattegrond toont de parkeerplaatsen waaronder de parkeerplaats aan de Lauwersstraat en directe omgeving en parkeergarage van de Jumbo, alsook de wijken die buiten het parcours liggen.

Parkeren en bereikbaarheid Sportpark Molenven, Stiphout (Helmond)

De Kidsrun, Kidsfestival en Wandelloop vinden plaats op Sportpark Molenven bij HAC in Stiphout, Helmond. Aan de Molenven is beperkte parkeergelegenheid. Op het terrein van Sportpark Molenven is een ruime fietsenstalling en wij raden daarom ook deelnemers aan om met de fiets te komen. Liever met het OV? Neem dan bus 55 vanaf NS station Helmond tot halte Stiphout Kerk. Vanaf hier is het 1,2 km lopen.