Bereikbaarheid

De start en finish zijn beiden op de Plaetse in wijk de Veste in Brandevoort, Helmond. (Behalve de Kidsrun, deze vindt plaats op Sportpark Molenven (HAC) in Stiphout, Helmond).

Het afhalen van de startnummers kan in wijkhuis ’t BrandPunt waar het secretariaat gevestigd is. In de aanliggende sporthal is kleedgelegenheid en een bewaakt bagage afgiftepunt.

Afhalen startnummers

De startnummers voor alle onderdelen kunnen zaterdag 15 april tussen 13.00 uur en 17.00 uur en zondag 16 april vanaf 8.00 uur afgehaald worden bij onze sponsor, wijkhuis ’t BrandPunt, Biezenlaan 29, Helmond (Brandevoort). Wandelaars kunnen hun route informatie hier ophalen vanaf zondag 8.30 uur.

Openbaar vervoer

Deelnemers en bezoekers van de Lavans Halve van Helmond worden geadviseerd om met de fiets te komen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Brandevoort is uitstekend per fiets en openbaar vervoer te bereiken. Het station Brandevoort ligt op slechts 200 m van de start locatie en 100 m verderop ligt wijkcentrum ’t BrandPunt waar het secretariaat gevestigd is.

Parkeren

Er is bij het station en in de parkeergarage in Brandevoort voldoende parkeergelegenheid.