Parcours wandelloop

Wandelaars verzamelen zondag 18 juli op het terrein van HAC, er is een apart vak voor de wandelaars ingericht.

Wandelaars vertrekken vanaf 9.30

Wandelaars lopen in groepen: groep snelwandelaars, wandelaars die de hele route lopen en een groep wandelaars die de verkorte route van 7 km lopen. Ze vertrekken in groepjes met kleine tussenpozen.

De route begint vanuit HAC naar links, richting Nuenen, dan het eerste pad na de voetbalvelden linksaf. De route is gemarkeerd met Rood/Wit lint, dit hangt rechts. Indien er mountainbikers worden tegengekomen, wijk met z’n allen uit naar rechts. Indien je een mountainbike pad oversteekt , wees dan extra voorzichtig, ze zijn heel snel en zo bij je.

Dit is alleen het eerste stukje voordat de Gerwenseweg wordt overgestoken. Daar staat een verkeersregelaar om groepjes lopers over te laten steken

Nadat de Gerwenseweg is overgestoken heb je de mogelijkheid om terug te lopen naar het HAC terrein, via het rode fietspad . Hier staat de eerste post, hier kunt u water krijgen en een versnapering. De anderen lopen door.

Bij het Kamerven zal een post staan met water en eventueel iets lekkers.

Bij het nogmaals oversteken van de Gerwenseweg, staat een verkeersregelaar, steek op zijn aanwijzingen over. Onderweg staat een begeleider, herkenbaar aan het verkeershesje.

Neem drinken mee, het kan warm worden.

Smeer je in tegen insecten en controleer jezelf na het wandelen op teken.

Na afloop is de medaille uitreiking op het HAC terrein.

Veel plezier en houd afstand!