Halve van Helmond verplaatst naar 2021

De eerste editie van de Halve van Helmond gaat dit jaar helaas niet door.  Nu alle evenementen met vergunningsplicht zijn verboden tot 1 september heeft de organisatie besloten het evenement te verplaatsen naar volgend jaar. De nieuwe datum voor het Helmondse hardloop- en wandelevenement is zondag 11 april 2021.

Dubbel gevoel

“Het is ontzettend jammer dat de eerste editie dit jaar niet door kan gaan. In eerste instantie voor  alle deelnemers die zich verheugd hebben op deelname, maar zeker ook voor alle vrijwilligers die de afgelopen maanden hard gewerkt hebben om dit evenement te kunnen realiseren”, zegt Hans Steijaert, voorzitter van de Halve van Helmond. “Tegelijkertijd zijn we ontzettend trots op wat we al bereikt hebben; de Halve van Helmond is inmiddels een begrip in Helmond. We willen iedereen bedanken voor het enthousiasme waarmee het evenement ontvangen is. Ook bedanken we alle sponsoren, bedrijven, deelnemers en vrijwilligers voor het vertrouwen in de Halve van Helmond.

Nieuwe datum: 11 april 2021

De nieuwe datum voor de eerste editie is zondag 11 april 2021. De organisatie houdt nog een slag om de arm; in november wordt o.b.v. de dan geldende maatregelen bekeken of het definitief door kan gaan.

Informatie deelnemers

Deelnemers die zich hebben ingeschreven krijgen hun inschrijfgeld automatisch terug. Zodra de inschrijving voor 2021 geopend is worden zij geïnformeerd.