sponsoring

Word sponsor van Lavans Halve van Helmond

Bij de Lavans Halve van Helmond staat verbinding centraal. Verbinden door sport: samen sporten in een gezellige sfeer, waar ook mooie prestaties neergezet kunnen worden. Ieder op zijn eigen niveau, van wedstrijdatleet tot recreatieve sporter en wandelaar.

Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk thema bij de organisatie. Het evenement wordt georganiseerd met respect voor natuur en klimaat. 

Verbinden en duurzaamheid: belangrijke thema’s ook voor elke organisatie! Dus pak deze kans en profileer jouw bedrijf of organisatie tijdens de Halve van Helmond. 

Dan mag je niet ontbreken bij de Lavans Halve van Helmond. Laat jouw organisatie zien in aanloop naar, tijdens en na afloop van dit evenement. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, o.a. deelname aan de bedrijvenloop

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Verschillende sponsorpakketten van € 250,- tot € 1.750,- met veel exposure mogelijkheden zowel online als fysiek tijdens het evenement. Sponsoring in natura en sponsoring van het vrijwilligerspakket behoren ook tot de mogelijkheden. We zijn nog op zoek naar een hoofdsponsor voor het kidsfestival!

Meer weten? Neem contact op met Peter Rasenberg (tel. 06-52376524).