Maak kennis met de sponsoren van de Halve van Helmond!

Hoofdsponsor halve marathon:

Wilms Hypotheken en De Heeren van Goede Huizen zijn hoofdsponsor van de Halve van Helmond! Eigenaar Jurgen Wilms is zelf fanatiek hardloper en is hierdoor ook zelf betrokken bij het evenement als loper. “Een prachtig evenement wat hardlopen in Helmond verder op de kaart zal zetten is voor ons de reden om te sponsoren!”

Hoofdsponsor 10 km:

Hoofdsponsor Wandeltocht:

Toppodotherapie Helmond- Mierlo is hoofdsponsor van de wandeltocht! “Het evenement de Halve van Helmond past helemaal bij ons bedrijf. Wij zien dagelijks dat lopen en bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij worden blij als alle deelnemers lekker kunnen bewegen” aldus Ashley van de Waterbeemd. Ons motto is “Halve van Helmond gesponsord door Toppodotherapie Helmond Mierlo; dat loopt beter!”

Hoofdsponsor Kidsrun:

Vescom is een internationaal bedrijf met de hoofdvestiging in Deurne. We ontwikkelen, produceren en vermarkten hoogwaardige wandbekleding, meubelstoffen en gordijnen voor o.a. hotels, zorginstellingen en kantoren. “De jeugd heeft de toekomst! Dus wij sponsoren de Kidsrun, om kinderen aan te moedigen te bewegen: het is leuk én gezond!”

Hoofdsponsoren:

Sponsoren: