Maak kennis met de sponsoren van de Lavans Halve van Helmond 2022!

Evenementsponsor

Met trots stellen we voor: Lavans de evenementsponsor van de Lavans Halve van Helmond.

Lavans, dienstverlener in bedrijfskleding en bedrijfshygiëne, is trotse partner van dit loopevenement. “Wij zijn trots om evenementsponsor te zijn van de Halve van Helmond! Het evenement is belangrijk voor de stad en we zijn er trots op dat we als Lavans ons steentje kunnen bijdragen om de Halve van Helmond op de kaart te zetten.”

Lees het interview met Lavans


Hoofdsponsor halve marathon:

Wilms Hypotheken en De Heeren van Goede Huizen zijn hoofdsponsor van de Halve van Helmond! Eigenaar Jurgen Wilms is zelf fanatiek hardloper en is hierdoor ook zelf betrokken bij het evenement als loper. “Een prachtig evenement wat hardlopen in Helmond verder op de kaart zal zetten is voor ons de reden om te sponsoren!”
Lees het interview met Wilms Hypotheken

Hoofdsponsor 5 km:

Vanderlande Industries B.V. is hoofdsponsor van de 5 km! “Wij motiveren en stimuleren onze medewerkers dat het goed is om sportieve doelen te stellen en daar samen voor te trainen. Het uiteindelijke doel is samen deel te nemen, jezelf uitdagen, grenzen verleggen en met een tevreden gevoel over de finish komen,” vertelt Mike Lie-A-Lien, Health Manager bij Vanderlande.
Lees het interview met Vanderlande

Hoofdsponsor 10 km:

AAE B.V. is hoofdsponsor van de 10 km! “Onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Het werkgeluk van onze medewerkers staat direct in verband met hun gezondheid, daarom zijn we altijd op zoek naar initiatieven zoals de Halve van Helmond die hier een bijdrage aan leveren.”
Lees het interview met AAE

Hoofdsponsor Wandelloop:

Toppodotherapie Helmond- Mierlo is hoofdsponsor van de wandelloop! “Het evenement de Halve van Helmond past helemaal bij ons bedrijf. Wij zien dagelijks dat lopen en bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij worden blij als alle deelnemers lekker kunnen bewegen” aldus Ashley van de Waterbeemd. Ons motto is “Halve van Helmond gesponsord door Toppodotherapie Helmond Mierlo; dat loopt beter!”
Lees het interview met Toppodotherapie Helmond-Mierlo


Hoofdsponsoren:

Rooijakkers Party & Events verzorgt al meer dan 35 jaar complete feesten en evenementen. Ze zijn een van de hoofdsponsoren van de Lavans Halve van Helmond. “Wij vinden het heel belangrijk om sport in een goed daglicht te zetten. Sport maakt gezond, en gezonde mensen zijn blije mensen.”
Lees het interview met Rooijakkers


Sponsoren: