Maak kennis met de sponsoren van de Lavans Halve van Helmond!

Evenementsponsor


Hoofdsponsor halve marathon:

Wilms Hypotheken en De Heeren van Goede Huizen zijn hoofdsponsor van de Halve van Helmond! Eigenaar Jurgen Wilms is zelf fanatiek hardloper en is hierdoor ook zelf betrokken bij het evenement als loper. “Een prachtig evenement wat hardlopen in Helmond verder op de kaart zal zetten is voor ons de reden om te sponsoren!”
Lees het interview met Wilms Hypotheken

Hoofdsponsor 10 km:

Vanderlande Industries B.V. is hoofdsponsor van de 10 km! “Wij motiveren en stimuleren onze medewerkers dat het goed is om sportieve doelen te stellen en daar samen voor te trainen. Het uiteindelijke doel is samen deel te nemen, jezelf uitdagen, grenzen verleggen en met een tevreden gevoel over de finish komen,” vertelt Mike Lie-A-Lien, Health Manager bij Vanderlande.
Lees het interview met Vanderlande

Hoofdsponsor Wandelloop:

Toppodotherapie Helmond- Mierlo is hoofdsponsor van de wandelloop! “Het evenement de Halve van Helmond past helemaal bij ons bedrijf. Wij zien dagelijks dat lopen en bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij worden blij als alle deelnemers lekker kunnen bewegen” aldus Ashley van de Waterbeemd. Ons motto is “Halve van Helmond gesponsord door Toppodotherapie Helmond Mierlo; dat loopt beter!”
Lees het interview met Toppodotherapie Helmond-Mierlo

Hoofdsponsor Kidsrun:

Vescom is een internationaal bedrijf met de hoofdvestiging in Deurne. We ontwikkelen, produceren en vermarkten hoogwaardige wandbekleding, meubelstoffen en gordijnen voor o.a. hotels, zorginstellingen en kantoren. “De jeugd heeft de toekomst! Dus wij sponsoren de Kidsrun, om kinderen aan te moedigen te bewegen: het is leuk én gezond!”
Lees het interview met Vescom

Hoofdsponsoren:


Sponsoren: